Villabouw - Blog

Bouwen met een Vlaamse topfirma

Geschreven door Dumobil | Jul 17, 2024 8:04:42 AM

een op maat gebouwde villa met kantoorruimte

Voor de tweede keer begon de familie V. uit Aalter aan een nieuw bouwproject. Slechts 300 meter verwijderd van hun vorige woning, creëerden ze opnieuw hun droomhuis. "Ons nieuwe huis overtreft al onze verwachtingen," vertelt de vader des huizes vol enthousiasme. "Voor mijn werk was extra kantoorruimte essentieel. En als koppel konden we ook genieten van een ruime leefkeuken en een uitstekende energiezuinigheid."

moderne bouwstijl

Het stond vast dat de nieuwe woning van de familie uit Aalter een modern juweeltje zou worden. "Weinig bouwbedrijven beheersen de moderne bouwstijl zo goed als Dumobil," vertelt de bouwheer enthousiast. "Hun samenwerking met toparchitecten heeft echt vruchten afgeworpen." De slimme indeling, kwaliteit en architectuur van de kijkwoning in Tielt tonen waarom Dumobil dé ideale partner is voor het verwezenlijken van ieders droomvilla. "Geen enkele ruimte gaat verloren in de kijkwoning, de hoge plafonds zorgen voor de gewenste ruimtelijkheid en de overvloed aan natuurlijk licht zorgt voor een aangename woonsfeer. We voelden meteen een connectie."


bouwen met kwaliteit

Als bouwheer is betrouwbaarheid van cruciaal belang bij het kiezen van een totaalaannemer om jouw droomwoning te bouwen. "Met Dumobil hebben we echt waar voor ons geld gekregen. Ze behoren absoluut tot de top van de Vlaamse bouwfirma's op het gebied van kwaliteit." Het succes van een bedrijf hangt grotendeels af van het personeel dat het vertegenwoordigt, niet alleen in de bouwsector, maar in elke sector. "Onze projectleidster was zeer enthousiast en volgde alles nauwlettend op. Elke oproep of e-mail van ons werd snel beantwoord, wat een sterke vertrouwensband creëerde. Alle aannemers leverden vakwerk. Na drie jaar wonen, zijn we nog steeds zeer tevreden met het resultaat."

Zijn de ervaringen van de familie V. uit Aalter met Dumobil louter positief? “Eigenlijk wel”, klinkt het bij het koppel. “Onze woning is ruim, zéér lichtrijk en tegelijk uiterst gezellig. We hebben er alle ruimte om te leven én te werken. Onze woning is een warm nest waar we zéér graag vertoeven, en waar in het weekend ook onze kinderen die al het huis uit zijn samen met hun partner graag neerstrijken.”