17 juli 2024
  • Getuigenis
|

Professionele aanpak en transparante communicatie

Een strakke en moderne bouwstijl, uitgebreide technische kennis en een directe klik met de bouwadviseur. Deze elementen waren essentieel voor dhr. D. R. bij zijn keuze voor Dumobil voor de realisatie van zijn nieuwe woning. De aannemer uit Tielt viel op door zijn professionele aanpak en transparante communicatie.

Professionele aanpak en transparante communicatie

Een blik op de toekomst

Toen P. D. R. uit Maldegem voor het eerst een blik wierp op de moderne kijkwoning in Tielt, wist hij meteen dat hij zijn droomvilla had gevonden. De strakke lijnen, het witte crepi en de grote glaspartijen sloten perfect aan bij zijn persoonlijke stijl. Het was alsof de bouwadviseur van Dumobil zijn wensen perfect aanvoelde. Dumobil staat bekend om zijn klantgerichte aanpak en het bouwen van unieke woningen die volledig op maat zijn gemaakt.

Transparantie en Professionaliteit

"Ik heb meerdere bouwfirma's gecontacteerd met vragen, zoals 'wat is de prijs per vierkante meter voor een huis?' Dumobil was de enige die een duidelijk antwoord gaf." Als totaalaannemer werkt Dumobil met een bouwgids die als leidraad dient om het keuzeproces voor jouw woning te vergemakkelijken. Je hebt de vrijheid om volgens jouw eigen smaak en wensen de indeling, materialen en afwerking van jouw woning te bepalen. Dumobil brengt dit vervolgens overzichtelijk in kaart, met helderheid over kosten en planning. "Het straalt professionaliteit uit. Dumobil geeft duidelijk aan wat je kunt verwachten en wat de mogelijkheden zijn."

Onestopshop voor villabouw

In een uitgebreid gesprek met de architect bracht de bouwheer zijn wensen in kaart, wat resulteerde in een nagenoeg perfect voorontwerp. Een vlotte start van een vlot bouwproces. Op de keuken en open haard na stond Dumobil in voor de volledige ruwbouw en afwerking van de woning. “Bij Dumobil krijg je een vast aanspreekpunt voor de uitwerking van jouw villa. Alle partners in het bouwteam delen een ongeziene passie voor hun stiel”, zegt P. “Ook wanneer zich een probleem voordoet, handelt iedereen correct en snel met een minimale impact op de uitvoering van de werken. Dat is de kracht van deze totaalaannemer.”

Correcte aanpak

De bouwheer was ook onder de indruk van Dumobils flexibiliteit. Voor de gekozen haardwand moest een muur langer gemetst worden. P.: “Daar maakten ze geen probleem van en de samenwerking met de firma die de haard plaatste, verliep heel vlot. Extra’s worden correct verrekend, maar Dumobil brengt ook zaken in mindering als die niet uitgevoerd worden. Een zeer transparante manier van werken. Mocht ik ooit nog bouwen, ik schakel Dumobil zonder twijfel opnieuw in.”