27 juni 2024
  • futurproof wonen
  • energiezuinig wonen
|

Jouw garantie op een thuis met groene energie

Als projectontwikkelaar en totaalaannemer in villabouw en renovatie hecht Dumobil enorm veel belang aan woonbeleving, innovatie en duurzaamheid. "Onze expertise en ervaring resulteren telkens weer in hoogwaardige en doordachte architectuur", aldus Bruno Carton, gedelegeerd bestuurder.

Woonoplossingen voor iedereen

Bij Dumobil geloven we dat een huis meer is dan een plek om te wonen; het is een thuis, een plek waar mensen tot rust komen. Onze missie is om woningen te creëren voor iedereen. "Met onze woonprojecten en binnenstedelijke meergezinswoningen bereiken we een ruim en divers publiek, van alleenstaanden tot nieuw samengestelde gezinnen," vertelt een vertegenwoordiger van Dumobil.

Diverse woonstijlen en -vormen

Voor onze woonprojecten hanteren we niet alleen de hedendaagse, moderne of landelijke bouwstijl, maar bieden we ook diverse woonvormen aan. Dit varieert van woningen met drie of vier slaapkamers tot onze zelf ontwikkelde Tantum+-woning, een modulair woonconcept waarin het individu centraal staat. Dit type huis is bestemd voor singles, alleenstaande ouders of jonge gezinnen voor wie de woonst een doorstart vormt.

nieuwbouw-starterswoning-tantumplus-woning-lot121-124_6

Aangename woonbeleving

Onze woonprojecten gaan verder dan individuele woningen. Met gemeenschappelijke pleinen, groenzones en waterpartijen creëren we binnen onze woonprojecten een aangename woonbeleving. Daarnaast zorgen we voor optimale mobiliteit binnen onze projecten door de aanleg van fietspaden en kruiwagenpaden.

Innovatieve aanpak

Tot onze innovatieve aanpak behoort de introductie van een privaat e-mobipunt, waarbij we deelwagens en een pakjesautomaat ter beschikking stellen.

Duurzaamheid centraal

Op het vlak van duurzaamheid sluiten we sinds begin 2019 onze woonprojecten niet meer aan op aardgas. We opteren in plaats daarvan voor warmtenetten en geothermische oplossingen. Binnen onze visie van futureproof bouwen voorzien we ook laadmogelijkheden, zodat de bewoners kunnen switchen naar e-mobiliteit.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze opendeurdagen

Wanneer vindt een nieuwe kijkdag plaats en in welke kijkwoning? Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte.