27 juni 2024
  • blog
|

Ontdek de voordelen van een sleutel-op-de-deur woning

Er bestaan veel misverstanden over sleutel-op-de-deur woningen. Deze bouwmethode houdt in dat één bedrijf het volledige bouwproces coördineert en als aanspreekpunt fungeert. Elk bedrijf hanteert zijn eigen aanpak en werkwijze, wat helaas in het verleden heeft geleid tot misverstanden en mogelijk zelfs tot een negatieve reputatie voor sleutel-op-de-deur woningen in het algemeen.

Ontdek de voordelen van sleutel-op-de-deur woningbouw

Met een sleutel-op-de-deur woning geniet je van de betaalbaarheid van een gestroomlijnd bouwproces en een slimme ruimtebenutting. Onze instapklare woningen zijn ontworpen met oog voor detail en voorzien van alle moderne comfort.

Efficiënt en zorgeloos bouwproces:

Eén bedrijf coördineert het volledige bouwproces, van ontwerp tot oplevering, waardoor je minder zorgen en meer tijd hebt om van je nieuwe woning te genieten.

woonproject-tielt-deweverij-lot22-27_2

Hoogwaardige afwerking

Onze instapklare woningen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en kwaliteitsmaterialen om jouw wooncomfort te optimaliseren:

•    Vloerverwarming voor optimaal comfort
•    Geothermische warmtepomp of aansluiting op een warmtenet voor duurzame energie
•    Zonnepanelen om je energieverbruik te verlagen
•    Ventilatiesysteem type D voor een gezond binnenklimaat
•    E-peil lager dan 20, wat staat voor energiezuinig wonen
•    Carport met geïntegreerde tuinberging of garage met extra opslagruimte

Onze all-in prijs omvat tevens de aanleg van de (voor)tuin met afsluitingen, terras, gras, oprit en pad naar de voordeur. Ook alle nodige bevloering is voorzien, zodat je vanaf dag 1 volop kunt genieten van je nieuwe woning. Bij ons is de term 'instapklaar' echt op zijn plaats!

Architectuur

Bij ons vind je sleutel-op-de-deur woningen in diverse bouwstijlen, zoals hedendaags, landelijk en modern. Welke stijl je ook verkiest, wij hebben de perfecte woning voor jou. Door een slimme indeling en efficiënte benutting van de ruimte, zijn al onze projectwoningen uitzonderlijk ruim. Een groot pluspunt is de aanwezigheid van een vaste trap naar de zolder in onze projectwoningen met een zadeldak, waardoor je extra ruimte kunt creëren voor een slaapkamer of hobbyruimte.

Mobiliteit

In onze verkavelingen besteden we enorm veel aandacht aan mobiliteit. We voorzien voldoende fiets- en wandelpaden en bij de keuze van de ligging van ons woonproject houden we rekening met de toegang tot het openbaar vervoer, onderwijs, gezondheidszorg, winkels, sport en ontspanning. In onze woonprojecten zorgen we altijd voor voldoende parkeergelegenheid en als het mogelijk is, voorzien we een carport met geïntegreerde tuinberging of garage met extra opslagruimte.

Transparantie en geen verborgen kosten

Onze projectwoningen worden compleet opgeleverd, inclusief alle kosten zoals notariskosten, aansluitkosten, verkooprecht en BTW. Dit betekent geen verrassingen achteraf, alleen maar duidelijkheid en gemak.

Duurzaam bouwen en futureproof wonen

Door te kiezen voor een sleutel-op-de-deur woning, kun je niet alleen voldoen aan de EPB-eisen, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Energiezuinig bouwen is niet alleen goed voor het milieu, maar levert ook besparingen op de lange termijn op. Investeer in kwaliteit en duurzaamheid en geniet van een comfortabel en energie-efficiënt huis.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze opendeurdagen

Wanneer vindt een nieuwe kijkdag plaats en in welke kijkwoning? Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte.